Proces

Fokuser på der hvor du vil hen, frem for det du vil væk fra

Usikkerhed, frustration eller følelsen af ikke at høre til. I enhver fase af processen kan der opstå bekymringer, som kan blokere gruppens eller teamets energi og fremdrift. At blive bekymret på et tidspunkt i processen kan ske for enhver og når som helst.

Jesper er med sin anerkendende tilgang i stand til at skabe et rum, hvor alle bekymringer i processen får stemmer og bliver hørt.

Herved skabes også en konstruktiv tilgang til potentielle bekymringer i fremtiden.
Den anerkendende tilgang er et gennemprøvet procesværktøj, der har vist sig effektivt, idet det giver mulighed for, at personer i en gruppe kan genskabe egne såvel som gruppens ressourcer.

Jesper hjælper deltagere med at få et glimt af ”Den Perfekte Fremtid” – at afdække en verden, hvor nuværende udfordringer er overkommet og målet er nået. Deltagerne kan rejse til denne verden, bevæge sig rundt i den og udforske de mange positive konsekvenser og nyde resultatet.

Dette er muligt selv sammen med 499 andre deltagere. Efter sådan en rejse bliver det meget nemmere for teamet at definere de næste skridt mod målet. Ofte lettilgængelige men effektive strategier, der finder fodfæste i konkrete hverdagssituationer.

Disse principper er også gældende i en løsningsfokuseret coaching situation.
Jesper kan også hjælpe dig på vej gennem dine personlige udfordringer i en 1:1 coaching.

 

Dine styrker og ressourcer er til tider verdensmestre i skjule sig. Igennem en gruppeproces med Jesper får du chancen for at kaste lys over dem og aktivere dem til din egen og teamets fordel.
Hvordan det?

Ved at fokusere på hvad der har virket tidligere, og hvad der virker nu og lade de andre vide det gennem dine gode historier. Ligesom du selv lytter til de gode historier andre fra gruppen eller teamet fortæller.

Forskellige perspektiver skaber energi ved at øge handlemulighederne. Jesper hjælper grupper og teams med at opdage forskellige synsvinkler og udvikle nye vaner på en let og nysgerrig måde, der sætter en gruppe eller et team i stand til at løse udfordringer på nye uforudsete måder.